Joerie: SME Data Engineering & Reports

Als SME ben ik de oren en ogen van Conspect ‘in het veld’. Ik houd marktontwikkelingen nauw bij en sta graag vooraan in de race. De opgedane kennis verwerk ik bijvoorbeeld door het schrijven van  vakinhoudelijke blogs of presentaties die ik geef aan mijn team. Deze presentaties geven we tijdens onze maandelijkse interne “Data Challenge”, waarbij wij onze kennis over vakinhoudelijke onderwerpen delen. Maar we werken ook gezamenlijk aan user stories voor de ontwikkeling van onze Cloud-first strategie.

Samen met mijn collega Bert Bremer ( HR Manager), stel ik opleidingsplannen op voor collega’s die in de disciplines Data engineering & Modelling of data visualisatie werken.

Wij zorgen ervoor dat je een passend opleidingsaanbod krijgt, met bijbehorende certificeringen en een mooi carrière perspectief.

Met mijn Business Manager collega’s bezoek ik met regelmaat onze klanten en prospects, waarbij ik vanuit mijn expertise de klanten adviseer en sla hier een brug tussen sales en techniek.

Plezier, Passie en Partnership zijn de kernwaarden van Conspect. Dat zijn geen loze kreten, maar dragen direct bij aan de uitvoering van ons werk. We zijn allen gepassioneerd over ons werk en Conspect helpt jou de juiste boost in je carrière te vinden. Uiteraard passend bij de strategie waar Conspect naar toe gaat. Als je bij Conspect komt werken, committeer jij je aan een gezellige club vooruitstrevende professionals.

Sparren met Joerie over Data Engineering & Reports ? Neem dan contact op.

Uitgelicht