Vacature: OutSystems Developer

Ben jij die Low-code meester in OutSystems? Gaat jouw ambitie verder en wil jij meer kunnen betekenen voor jouw opdrachtgevers? Dan hebben wij de perfecte uitdaging voor jou!

Vragen over deze vacature?

OutSystems Developer bij Conspect

Je bent te herkennen aan je enorme kennis van OutSystems en daarmee maak jij het verschil, want technologie is niets waard zonder specialisten zoals jij. Jij begrijpt wat het beste is voor jouw opdrachtgevers en weet bij elk vraagstuk de passende oplossing te vinden. Zowel je ontwikkelvaardigheden als je consultancy skills zijn uitstekend en Agile werken is gewoon je tweede natuur.

Jij haalt de uitdaging uit migraties en een dynamische omgeving, waar jij verantwoordelijk bent voor het opzetten van OutSystems. Ook werk jij nauw samen met de stakeholders, brengt de wensen in kaart en zorgt daardoor de tool perfect aansluit bij de klant.

Mediumlance

Méér verdienen als mediumlancer

Combineer de voordelen van een vast dienstverband met de voordelen van freelance. Ontvang een vast basis salaris met daar bovenop 70% van de omzet uit de uren die wij aan de opdrachtgever rekenen. Dat betekent het inkomen van een ZZP-er met de zekerheid van een vast dienstverband.

Dit heb jij in je

Ontdek de verschillen

Normaal dienstverband
Mediumlance

Normaal dienstverband

icon/contactform
icon/playbutton Video afspelen

Wij zijn Conspect

Bij het leukste IT-bedrijf van Nederland: Conspect, maken we graag plaats voor ambitieuze professionals die hun talenten benutten en uitdiepen. Want medewerkers staan bij Conspect op nummer 1,

maar dan écht.

Conspect facts

Medewerkers
0
Duikers
0 %
Skiërs
0 %
Snowboarders
0 %
Overige sporters (of niet)
0 %

Contact informatie

Stuur ons een bericht per mail of begin een goed gesprek over de telefoon!

Word jij onze nieuwe collega?

Stel je aan ons voor door nu te solliciteren.


Werken bij Conspect

Uitgelichte Vacatures

Software Developer

Business Intelligence Consultant

OutSystems Consultant

Conspect

Datawarehouse

Toolkit

Combined Shape
Voordelig, snel en eenvoudig aan de slag met uw eigen datawarehouse

Bel verzoek aanvragen

Laat je telefoonnummer achter, wij bellen je zo snel mogelijk terug.

Mediumlance bij Conspect

Als mediumlancer krijg je bij Conspect de kans om meer te verdienen dan in een traditioneel dienstverband. 
70% van de omzet die wij aan onze opdrachtgever factureren is voor jou!

Dat betekent dus dat jouw totale salaris flink kan oplopen. Daarmee ontvang je de inkomsten van een ZZP-er, zonder dat je tijd hoeft te besteden aan acquisitie en administratie. Ook hoef je nooit op je betalingen te wachten. Je ontvangt immers ‘gewoon’ op een vast moment van de maand jouw salaris.

Daarnaast ben je ook nog gewoon onderdeel van het leukste ICT-bedrijf van Nederland: Conspect. En wij maken graag plaats voor ambitieuze professionals die hun talenten benutten en uitdiepen. Want medewerkers staan bij Conspect op nummer 1, maar dan écht.

Uiteraard zijn er wel elementen waar je rekening mee moet houden. Op de momenten dat je niet werkt – bijvoorbeeld tijdens je vakantie of bij ziekte – houd je alleen het basis salaris over. Dat zijn de keerzijden.

Mediumlance past bij jou wanneer je een hoger inkomen nastreeft, maar (nog) niet bereid bent het volledige risico te dragen.

Vragen over mediumlance bij Conspect?