Vacature: Business Intelligence Consultant

Kan jij van ruwe data chocolade maken? En..ben je op de hoogte van de nieuwste BI-ontwikkelingen? Dan heeft Conspect de perfecte uitdaging voor jou!

Vragen over deze vacature?

Business Intelligence Consultant bij Conspect

Of  weet jij als geen ander de opdrachtgever mee te nemen in de toegevoegde waarde van data door het opzetten van een Datawarehouse, het optimaliseren van een ETL-proces of het bouwen van dashboards waardoor de data nóg inzichtelijker wordt. Jouw kennis wordt dus binnen opdrachten in de breedste zin ingezet!

Je bent niet bang om je mening te geven, boekt graag resultaten en wilt de beste zijn in jouw vakgebied. Binnen Conspect staan wij achter jouw ambities en samen zorgen wij dat jij die waar kan maken. Dit betekent dat jij binnen Conspect en bij onze opdrachtgevers niet bang bent om jezelf te blijven uitdagen. Bijvoorbeeld door het neerzetten van een BI-strategie, het opbouwen van een effectieve informatievoorziening of een opdrachtgever ondersteunen om een nog betere data-gedreven organisatie te worden.

 

Mediumlance

Méér verdienen als mediumlancer

Combineer de voordelen van een vast dienstverband met de voordelen van freelance. Ontvang een vast basis salaris met daar bovenop 70% van de omzet uit de uren die wij aan de opdrachtgever rekenen. Dat betekent het inkomen van een ZZP-er met de zekerheid van een vast dienstverband.

Dit heb jij in je

Ontdek de verschillen

Normaal dienstverband
Mediumlance

Normaal dienstverband

icon/contactform
icon/playbutton Video afspelen

Wij zijn Conspect

Bij het leukste ICT-bedrijf van Nederland: Conspect, maken we graag plaats voor ambitieuze professionals die hun talenten benutten en uitdiepen. Want medewerkers staan bij Conspect op nummer 1,

maar dan écht.

Conspect facts

Medewerkers
0
Duikers
0 %
Skiërs
0 %
Snowboarders
0 %
Overige sporters (of niet)
0 %

Contact informatie

Stuur ons een bericht per mail of begin een goed gesprek over de telefoon!

Word jij onze nieuwe collega?

Stel je aan ons voor door nu te solliciteren.


Werken bij Conspect

Uitgelichte Vacatures

Software Developer

Business Intelligence Consultant

OutSystems Consultant

Conspect

Datawarehouse

Toolkit

Combined Shape
Voordelig, snel en eenvoudig aan de slag met uw eigen datawarehouse

Bel verzoek aanvragen

Laat je telefoonnummer achter, wij bellen je zo snel mogelijk terug.

Mediumlance bij Conspect

Als mediumlancer krijg je bij Conspect de kans om meer te verdienen dan in een traditioneel dienstverband. 
70% van de omzet die wij aan onze opdrachtgever factureren is voor jou!

Dat betekent dus dat jouw totale salaris flink kan oplopen. Daarmee ontvang je de inkomsten van een ZZP-er, zonder dat je tijd hoeft te besteden aan acquisitie en administratie. Ook hoef je nooit op je betalingen te wachten. Je ontvangt immers ‘gewoon’ op een vast moment van de maand jouw salaris.

Daarnaast ben je ook nog gewoon onderdeel van het leukste ICT-bedrijf van Nederland: Conspect. En wij maken graag plaats voor ambitieuze professionals die hun talenten benutten en uitdiepen. Want medewerkers staan bij Conspect op nummer 1, maar dan écht.

Uiteraard zijn er wel elementen waar je rekening mee moet houden. Op de momenten dat je niet werkt – bijvoorbeeld tijdens je vakantie of bij ziekte – houd je alleen het basis salaris over. Dat zijn de keerzijden.

Mediumlance past bij jou wanneer je een hoger inkomen nastreeft, maar (nog) niet bereid bent het volledige risico te dragen.

Vragen over mediumlance bij Conspect?