Claudia: SME Agile

Agile is een prachtig framework om als organisatie snel software op te leveren en wendbaar te zijn, het grote voordeel laat zich gelden wanneer het zo ingericht wordt dat het past bij de kernwaarden van de organisatie en de mensen in de organisatie het beste uit zichzelf kunnen halen. Het mooie is dat er zoveel vormen van Agile zijn dat het precies afgestemd kan worden op de behoefte van de organisatie.

– Claudia Bouwens.

Claudia is binnen Conspect Business Consultant en Subject Matter Expert (SME) op het gebied van Agile. Haar ervaring met verschillende Agile methodieken bij diverse organisaties, gecombineerd met haar passie voor en ervaring met coachen van individuen en teams sluit naadloos aan bij haar rol als SME.

Bij onze klanten geeft zij inzicht in de toepasbaarheid van Agile methodieken die werken voor die organisatie. Zij coacht Agile teams naar een hogere productiviteit en meer autonomiteit wat zorgt voor een verbeterde motivatie van het team.

Met haar energie en positiviteit staat zij altijd klaar om haar collega’s met Agile vraagstukken te helpen.

Claudia heeft Bedrijfskader en Economie gestudeerd in Utrecht en woont met haar gezin in Lelystad. Naast haar werk zet zij zich in als vrijwilliger voor jongeren in de leeftijd van 16 t/m 26 jaar waarbij de internationale projecten het hoogtepunt vormen.

Wilt u ook eens met Claudia sparren over de toepassing van Agile in uw organisatie? Neem dan contact met ons op.

Uitgelicht

Retail

Doormiddel van het inzichtelijk maken van datavraagstukken en het inzetten van BI-oplossingen helpen wij klanten in de retail actuele informatie uit de data te halen.

Lees meer »

Datamigratie in OutSystems

Dit blog is geschreven naar aanleiding van een succesvolle ervaring bij een van onze klanten, waarbij ongeveer 55 miljoen records succesvol zijn gemigreerd.
Meer weten??? Lees snel verder!

Lees meer »