Vacature: Software Developer

Ben jij die code tovenaar die de meest ingewikkelde vraagstukken weet om te bouwen tot sterke applicaties? Dan heeft Conspect de perfecte uitdaging voor jou!
Jij gaat aan de slag met het opzetten van nieuwe Java gerelateerde toepassingen bij verschillende opdrachtgevers.

Vragen over deze vacature?

Software Developer bij Conspect

Of je brengt jouw kennis in om bestaande applicaties te verbeteren en uit de bouwen! Bij Conspect sta jij er nooit alleen voor. Dit betekent dat jij terecht komt in een team met Javanen die dezelfde passie hebben voor het vak als jij. Heb je het gevoel dat je meer wilt en kan leren? Mooi! Want waar andere alleen beloven dat je opleidingen mag volgen, kan je het bij ons écht doen. De Java-ontwikkelingen staan immers nooit stil. Los van de opleidingen, schuif jij maandelijks aan bij onze Techday om kennis en ervaring uit te wisselen met je collega consultants.

Mediumlance

Méér verdienen als mediumlancer

Combineer de voordelen van een vast dienstverband met de voordelen van freelance. Ontvang een vast basis salaris met daar bovenop 70% van de omzet uit de uren die wij aan de opdrachtgever rekenen. Dat betekent het inkomen van een ZZP-er met de zekerheid van een vast dienstverband.

Dit heb jij in je

Ontdek de verschillen

Normaal dienstverband
Mediumlance

Normaal dienstverband

icon/contactform
icon/playbutton Video afspelen

Wij zijn Conspect

Bij het leukste ICT-bedrijf van Nederland: Conspect, maken we graag plaats voor ambitieuze professionals die hun talenten benutten en uitdiepen. Want medewerkers staan bij Conspect op nummer 1,

maar dan écht.

Conspect facts

Medewerkers
0
Duikers
0 %
Skiërs
0 %
Snowboarders
0 %
Overige sporters (of niet)
0 %

Contact informatie

Stuur ons een bericht per mail of begin een goed gesprek over de telefoon!

Word jij onze nieuwe collega?

Stel je aan ons voor door nu te solliciteren.


Werken bij Conspect

Uitgelichte Vacatures

Software Developer

Business Intelligence Consultant

OutSystems Consultant

Conspect

Datawarehouse

Toolkit

Combined Shape
Voordelig, snel en eenvoudig aan de slag met uw eigen datawarehouse

Bel verzoek aanvragen

Laat je telefoonnummer achter, wij bellen je zo snel mogelijk terug.

Mediumlance bij Conspect

Als mediumlancer krijg je bij Conspect de kans om meer te verdienen dan in een traditioneel dienstverband. 
70% van de omzet die wij aan onze opdrachtgever factureren is voor jou!

Dat betekent dus dat jouw totale salaris flink kan oplopen. Daarmee ontvang je de inkomsten van een ZZP-er, zonder dat je tijd hoeft te besteden aan acquisitie en administratie. Ook hoef je nooit op je betalingen te wachten. Je ontvangt immers ‘gewoon’ op een vast moment van de maand jouw salaris.

Daarnaast ben je ook nog gewoon onderdeel van het leukste ICT-bedrijf van Nederland: Conspect. En wij maken graag plaats voor ambitieuze professionals die hun talenten benutten en uitdiepen. Want medewerkers staan bij Conspect op nummer 1, maar dan écht.

Uiteraard zijn er wel elementen waar je rekening mee moet houden. Op de momenten dat je niet werkt – bijvoorbeeld tijdens je vakantie of bij ziekte – houd je alleen het basis salaris over. Dat zijn de keerzijden.

Mediumlance past bij jou wanneer je een hoger inkomen nastreeft, maar (nog) niet bereid bent het volledige risico te dragen.

Vragen over mediumlance bij Conspect?