Vacature: Business Manager

Ben jij de Business Manager die niet alleen weet hoe je winst kunt maken, maar ook hoe je een goede grap kunt vertellen? We zoeken iemand die naast het behalen van targets ook een glimlach op ons gezicht kan toveren. Als je het verschil weet tussen ROI en LOL, dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Vragen over deze vacature?

Business Manager bij Conspect

Conspect, het leukste IT-bedrijf van Nederland groeit!
Een specialist op het gebied van het aanbieden van IT-capaciteit en -oplossingen, een bedrijf waar medewerkers echt op nummer 1 staan, waar de drie kernwaarden Plezier, Passie en Partnership zijn, waar kennis gedeeld wordt en geïnvesteerd wordt in jouw ontwikkeling. Om de groei te kunnen realiseren zijn wij op zoek naar jou, een echte sales tijger, hongerig naar resultaat, maar waar het algemeen belang van Conspect boven het eigen belang gaat.

In deze uitdagende functie als Business Manager bij Conspect, ben je verantwoordelijk voor het genereren van nieuwe business en het onderhouden van langdurige relaties met bestaande klanten en niet te vergeten onze bevlogen medewerkers.

Je speelt een cruciale rol in het verder uitbreiden van onze activiteiten en het realiseren van groei. Je bent bezig met drie pijlers; Sales, Recruitment en People management. 

Ben jij die gedreven en ervaren Business Manager met passie voor het ontwikkelen van teams en het behalen van resultaten? Zo ja, dan hebben wij de perfecte kans voor jou!

icon/contactform

Dit heb jij in je

Wij bieden

icon/playbutton Video afspelen

Wij zijn Conspect

Bij het leukste ICT-bedrijf van Nederland: Conspect, maken we graag plaats voor ambitieuze professionals die hun talenten benutten en uitdiepen. Want medewerkers staan bij Conspect op nummer 1,

maar dan écht.

Conspect facts

Medewerkers
0
Duikers
0 %
Skiërs
0 %
Snowboarders
0 %
Overige sporters (of niet)
0 %

Contact informatie

Stuur ons een bericht per mail of begin een goed gesprek over de telefoon!

Word jij onze nieuwe collega?

Stel je aan ons voor door nu te solliciteren.


Werken bij Conspect

Uitgelichte Vacatures

Software Developer

Business Intelligence Consultant

OutSystems Consultant

Conspect

Datawarehouse

Toolkit

Combined Shape
Voordelig, snel en eenvoudig aan de slag met uw eigen datawarehouse

Bel verzoek aanvragen

Laat je telefoonnummer achter, wij bellen je zo snel mogelijk terug.