Business Intelligence (BI) in de zorg: hoe past u dit succesvol toe?

Waarschijnlijk weet u al dat de hoeveelheid data binnen de zorg enorm groeit. Door fusies en overnames werken zorginstellingen vaak met verschillende systemen. Dit zorgt voor versnippering van informatie en maakt het moeilijk om data snel en zorgvuldig te analyseren. 

Business Intelligence (BI) in de zorg: hoe past u dit succesvol toe?

Waarschijnlijk weet u al dat de hoeveelheid data binnen de zorg enorm groeit. Door fusies en overnames werken zorginstellingen vaak met verschillende systemen. Dit zorgt voor versnippering van informatie en maakt het moeilijk om data snel en zorgvuldig te analyseren. Pakt u dit op de juiste manier aan? Dan krijgt u waardevolle inzichten in de prestaties van uw organisatie én de kansen om processen efficiënter en effectiever te maken. Het eindresultaat? Betere zorg tegen lagere kosten.  

Hoe zet u data om in managementinformatie waarmee uw organisatie verder komt? Structuur aanbrengen in de manier waarop uw organisatie informatie verwerkt is essentieel: Business Intelligence (BI) helpt u hierbij. Het is een belangrijk instrument voor de betrouwbaarheid van uw data, uw rapportages én de uiteindelijke dashboards. Denkt u maar aan het ‘garbage in garbage out’-principe. Dat maakt dat Business Intelligence onmisbaar is voor effectief informatiemanagement. Om u te helpen om BI succesvol toe te passen binnen uw eigen zorginstelling bieden wij, Conspect , u een whitepaper aan met onder meer een 5-stappenplan waarmee u zelf direct aan de slag kunt met BI in uw zorgorganisatie.

Waardevolle tips en trends over BI in de zorg

Wat vindt u in deze whitepaper?

Contact informatie

Stuur ons een bericht per mail of begin een goed gesprek over de telefoon!

Download de Whitepaper

Meer informatie ontvangen over Business Intelligence (BI) in de zorg?
Vul dit formulier in en ontvang direct van ons de whitepaper. 


Conspect

Datawarehouse

Toolkit

Combined Shape
Voordelig, snel en eenvoudig aan de slag met uw eigen datawarehouse