Klantcase netwerkbedrijf Juva

“Bij Conspect snappen ze precies wat we nodig hebben en reageren ze snel.”
Gerrit ter Reehorst – Programma Manager bij Juva.

Werkt u in een sector waar innoveren een belangrijke voorwaarde is om uw doelstellingen te behalen? En spelen ICT en techniek hierbij een belangrijke rol? Dan weet u hoe belangrijk het is om op elk moment de juiste mensen in huis te hebben. Ditzelfde geldt voor netwerkbedrijf Juva (voorheen Westland Infra). Vanuit het hoofdkantoor en 3 dochterondernemingen – met elk hun eigen specialisme – gaat Juva de uitdaging aan om de huidige energievoorziening om te vormen naar een duurzaam energiesysteem. Alle bedrijven binnen de holding van Juva zijn gevestigd in het Westland. Dit is de thuisbasis van veel innovatieve tuinbouwbedrijven en daarmee een belangrijke motor voor onze economie. Een motor die moet blijven draaien. Conspect werkt hieraan mee en daar zijn we best trots op.

Juva schakelt continu specialisten in voor ICT en techniek om ambities op het gebied van innovatie waar te maken

De combinatie van ICT en techniek is niet meer weg te denken bij Juva.

“Wij bieden onze klanten slimme en innovatieve oplossingen op energiegebied. Dit doen wij onder andere voor de glastuinbouw en andere grootverbruikers. Conspect levert hier al jarenlang een belangrijke bijdrage aan. Hebben wij extra ontwikkelaars met de juiste skills nodig? Dan bellen we jullie direct”, zegt Gerrit ter Reehorst, Programma Manager bij Juva.

Heeft u, net als Juva, regelmatig behoefte aan extra ICT-specialisten? Wij zorgen voor de juiste persoon op de juiste plek. Dus wilt u een tijdelijk een ICT-er inhuren? Plan dan een vrijblijvende vrijblijvende kennismaking in of laat ons u bellen op een moment dat het u uitkomt.

“Ze snappen welke bemanning wij nodig hebben.” – Gerrit ter Reehorst.

Uitdaging bij ICT en techniek: bekwame professionals zijn schaars

Als uw organisatie veel bezig is met innovatie, ICT en techniek herkent u het vast en zeker ook: de grootste uitdaging is om de juiste ICT-professionals te vinden. De ontwikkelingen in de ICT gaan razendsnel en professionals zijn schaars. Daarom is het goed om te weten dat wij het zoekwerk al voor u hebben verricht. Zo kun u snel doorpakken en loopt uw project minimale vertraging op.  

Want veranderingen in het speelveld van organisaties hebben veel impact op systemen en applicaties. Om hier goed op in te spelen heeft u ICT-professionals nodig met de juiste skills. Gerrit kan dit bevestigen: “Een aantal jaren geleden zijn we gestart met het ontwikkelen van een nieuw metersysteem. Het netbeheer en meetbedrijf gingen scheiden. We liepen tegen beperkingen op. De systemen moesten worden ontkoppeld en modernisering was noodzakelijk. Alle data van energiemeters wordt in deze systemen verzameld, beheerd en gedistribueerd. Het is de kern van onze organisatie. Een uitspraak van de ACM (Autoriteit Consument en Markt) heeft deze splitsing echter versneld. “Onze grootste uitdaging bij dit soort projecten is het vinden van gekwalificeerd personeel. Daarom zijn wij blij met een partij als Conspect.” En dat is precies waar we het voor doen. Met dank aan 3 van onze techneuten die Juva hielpen om dit ambitieuze project te realiseren.

De juiste ICT-er inhuren is vaak een hele klus, ook al weet u precies over welke skills deze moet beschikken. Op basis van uw profiel stellen we u voor aan professionals die goed passen bij uw project én uw organisatie. Wij werken snel maar zonder concessies te doen aan de kwaliteit van de match. Want alleen met de juiste persoon op de juiste plaats komt u verder met uw project.

BEL ME

Een klantgerichte applicatie vraagt om ICT en techniek én techneuten met goede communicatieskills

“Ze weten precies of iemand wel of niet geschikt is voor Juva. Dat maakt samenwerken zo prettig.”

Samen met onze techneuten ontwikkelde Juva een klantgerichte applicatie ter vervanging van het bestaande metersysteem. Via de browser zien klanten hun eigen gegevens in. Tegenwoordig verloopt de datacollectie, -beheer en -distributie veel efficiënter en dat is goed nieuws voor de gebruiker.

“Processen zijn opnieuw bekeken en gedefinieerd. Hiermee konden we de procestijd versnellen”, zegt Gerrit trots.

Het nieuwe systeem biedt meer mogelijkheden om door te ontwikkelen. Er wordt inmiddels volop gebruikgemaakt van het systeem. Gerrit vertelt verder: “Natuurlijk moeten er nog wel wat kinderziektes uit. Het verbeteren van de processen is een continu verhaal.”

Zo beoordeelt Juva de professionals van Conspect

Externe ontwikkelaars draaien gewoon in het scrumteam mee. Ze vormen zo een belangrijke kern in het team. Gerrit over de mensen van Conspect: “Proactief en voorzien van de juiste kennis en kunde. Met de juiste skills om met gebruikers en managers te kunnen communiceren. Jullie snappen precies welke mensen wij nodig hebben.” Ja, hier zijn wij – de ICT-professionals, oké fanaten, echt heel trots op.

ICT en techniek: een betrokken ICT-specialist doet meer

Onze Consultants werken al lang mee aan de projecten van Juva. Het gaat om het onderhoud en beheer van applicaties zoals het CRM-systeem en het risicomanagementsysteem. Gerrit is erg tevreden over de duurzame samenwerking: “Het is prettig schakelen en het contact is erg plezierig. Jullie weten precies wanneer een Consultant wel of niet geschikt is voor ons bedrijf. We kunnen altijd contact opnemen om technische aspecten uit te wisselen maar ook als we een klankbord nodig hebben. Het is een team effort en jullie dragen daaraan bij.”

Over Juva  

Juva is gespecialiseerd in het transport van energie en het leveren van producten en diensten die hieraan zijn verbonden. De holding omvat 3 dochterondernemingen met elk hun eigen activiteiten: Westland Infra Netbeheer B.V. (netbeheer elektriciteit en gas), Capturam B.V. (innovatie) en Anexo B.V. (meetbedrijf). Juva streeft naar een leefbare en duurzame samenleving en gelooft in de kracht van innovatie en samenwerking om die te realiseren. Kijk voor meer informatie op www.juva.nl.  

Wilt u net als Juva een betrokken partner die voor u snel de juiste Consultant vindt en die ook inhoudelijk meedenkt over uw ICT-project?  Plan dan vandaag nog een vrijblijvende kennismaking in. Heeft u met spoed extra mensen nodig? Bel dan vandaag nog naar +31 (0)36 538 72 92 en we gaan meteen voor u aan de slag.

Uitgelicht

klantcase Philadelphia

Hoe een landelijke zorginstelling werkt aan een effectieve informatievoorziening Werkt u binnen uw zorgorganisatie ook met zelforganiserende teams? Dan zult u erkennen dat dit meer

Lees meer »