header-over-ons.jpg

Zoekt u een ICT-specialist of het leukste ICT-bedrijf van Nederland?

Zoekt u dé ICT-specialist die u helpt om succesvol aan de slag te gaan met Business Intelligence & Analytics? Wilt u samenwerken met een partner die begrijpt welke ICT-professionals u nodig heeft om uw projectteam op volle sterkte te brengen of om oplossingen te definiëren voor uw organisatievraagstukken? Vertrouw op Conspect voor ICT-oplossingen die u verder helpen. Al meer dan 15 jaar helpen we u om doelstellingen te bereiken en om meer te focussen op zaken waar ú in uitblinkt.  

Wilt u ook kennismaken met een ICT-specialist die op effectieve wijze oplossingen voor u bedenkt, realiseert en beheert? Bent u ICT-professional en werkt u het liefst aan projecten die uitdagen om het beste uit uzelf te halen? Plan dan een vrijblijvende kennismaking in of laat ons u bellen op een moment dat het u uitkomt.

20171002-conspect-103-.jpg

Waar heeft u hulp bij nodig?

Organisatie
vraagstuk

Analyse
& advies

Oplossing
& uitvoering

resultaat.png

Resultaat

Organisatievraagstuk

 1. Sneller tot inzicht komen
 2. Zelfstandig data analyseren
 3. Voordeel halen uit Big Data

Analyse & advies

 1. Informatie behoeften in kaart
 2. ICT-landschap analyseren
 3. Strategisch roadmap advies

Oplossingen & tools realiseren

 1. Ontwikkelen maatwerk applicaties
 2. Implementatie, training & beheer
 3. Capaciteitsvraagstukken

Resultaat

 • Informatievoorziening
 • Snelle adoptie applicaties
 • Transparantie
20171002-conspect-077-.jpg

Op zoek naar een ICT-specialist?


Ontdek de meerwaarde van passie, plezier en partnership

Met een team van ruim 50 ervaren en ambitieuze professionals werken we dagelijks met veel passie en plezier aan ICT-oplossingen voor klanten in diverse branches. Van automotive, retail en energie tot zorg, pensioenmarkt en financiële dienstverlening. Ons motto? Leuk maakt alles beter. Als het om resultaten gaat én om samenwerking. Partnership is voor ons een belangrijke kernwaarde. Dat voelt u al vanaf de allereerste kennismaking.
Investeren in langetermijnrelaties vinden wij erg belangrijk. Hoe u dit merkt? We zijn pro-actief en oprecht geïnteresseerd in uw business. Hoe kunnen wij u verder helpen? Nu en in de toekomst? Uw organisatie goed leren kennen. Daar besteden we veel aandacht aan. Zodat we in staat zijn om maatwerk te bieden. Klinkt mooi zult u zeggen, maar werkt het in de praktijk ook zo? Onze klanten zeggen van wel.   

Zoekt u een ICT-specialist die u met passie en plezier helpt om de resultaten van uw organisatie te verbeteren? Bent u ICT-professional en wilt u met uw passie voor het vak bijdragen aan de resultaten va onze klanten? Plan dan een vrijblijvende kennismaking in of laat ons u terugbellen wanneer het u uitkomt.Een goede ICT-specialist stelt zijn mensen centraal

Elke dag leveren we op verschillende niveaus een actieve bijdrage aan het succes van onze klanten. Met techneuten die van hun werk houden en die wederzijds respect en collegialiteit net zo belangrijk vinden als resultaat behalen. Conspecters staan bekend als teamplayers die altijd hun gevoel voor humor behouden, wat er ook gebeurt. U kunt zich voorstellen dat we zuinig zijn op onze medewerkers. Ze staan aan de basis van een langdurige en succesvolle samenwerking. Dat is belangrijk voor ons maar ook voor de resultaten van uw organisatie.

Bent u benieuwd naar de mensen die binnenkort misschien ook voor u aan de slag gaan? Zoekt u als ICT-professional meer uitdaging en waardering en wilt u weten hoe wij hier invulling aan geven? Lees de verhalen van onze medewerkers waarin ze vertellen over hun ervaringen, drijfveren en passie voor het vak.      

Werkt u ook liever samen met experts - en collega’s - die meer te bieden hebben dan alleen kennis en ervaring? Plan dan een vrijblijvende kennismaking in of laat ons u terugbellen op een moment van uw keuze.Wat hebben een uil en een ICT-specialist met elkaar te maken?

Goeie vraag, dat leggen we graag even uit

In ons logo staat de afbeelding van een uil. Dit dier staat bekend om zijn scherpe zintuigen. In het donker kunnen ze wel 3 tot 10 keer beter zien dan de mens. Uilen beschikken ook over een goed gehoor, zijn flexibel en passen zich goed aan veranderende omstandigheden aan. Wat vindt u? Zijn dit niet dé ideale eigenschappen voor een ICT-specialist?

Conspect komt van het Latijnse woord ‘Conspectus’, dat zoveel betekent als ‘het geheel overzien’, ‘in het oog vallend’ en ‘zicht op de horizon’. Zo geven onze naam en ons logo heel mooi aan waar we voor staan en wat we voor uw organisatie kunnen betekenen.  

Kennismaken? Laat ons u terugbellen

Welke ICT-vraagstukken spelen er bij u? Bekijk ze samen met specialist die over de juiste eigenschappen beschikt om een effectieve  oplossing te vinden. Herkent u zichzelf als ICT-professional in de eigenschappen van ‘onze’ uil? Laat ons u vandaag nog terugbellen om de mogelijkheden te bespreken voor een carrière bij Conspect.

Onze diensten

icon_agile.png

Business Intelligence & Analytics

Zet informatie om in waardevolle inzichten.
icon_business_analytics.png

Capaciteit

Breng uw projectteam snel op volle sterkte.
icon_ict.png

Consultancy

Kies effectieve ICT-oplossingen voor al uw organisatievraagstukken.

Contactgegevens

Conspect Consulting & ICT
Transistorstraat 71 j
1322 CK Almere
+31 (0)36 538 72 92
info@conspect.nl