Haal meer uit uw Self Service Business Intelligence software

Ontdek de voordelen van de Conspect Datawarehouse Toolkit (CDT). Wilt u ook aan de slag met Self Service Business Intelligence? Hoe waarborgt u de kwaliteit van uw informatie en eenduidigheid bij het ophalen en verwerken van gegevens? Het zijn belangrijke voorwaarden voor de kwaliteit van uw managementinformatie.

Conspect datawarehouse toolkit (CDT) is onze zelf ontwikkelde Self Service BI-tool

Met de Conspect Datawarehouse Toolkit (CDT) neemt u snel en eenvoudig alle vraagtekens weg. Met de CDT creëert u binnen een paar uur zelf - of met onze hulp - een datawarehouse: een gecontroleerde omgeving waarin al uw bedrijfsinformatie samenkomt en klaargezet wordt voor gebruik.
 Uw medewerkers maken naar eigen inzicht analyses en rapportages zonder het risico op vervuilde data en foutieve vergelijkingen. Die zekerheid is wel zo prettig. 

Kiest u ook voor de combinatie van betrouwbaarheid en gemak als het om Self Service Business Intelligence gaat? Vraag dan een vrijblijvende demo aan van de Conspect Datawarehouse Toolkit. Of laat ons u bellen op een moment dat het u uitkomt. Bespaar tijd en kosten met de Conspect Datawarehouse Toolkit

Normaal gesproken is het ontwikkelen en vullen van een datawarehouse een ingewikkeld proces dat veel tijd in beslag neemt. Dit kan er zelfs toe leiden dat een BI-project voortijdig strandt. Hier wilden wij natuurlijk iets aan doen. We zijn niet voor niets een Business Intelligence Partner. Met de Conspect Datawarehouse Toolkit is het hele proces geautomatiseerd. Wat dit voor u betekent? Een flinke besparing van kosten en tijd. En een grotere kans van slagen voor uw project. 

Onze Business Intelligence Architect Cedric Eelzak is de bedenker van de Self Service Business Intelligence oplossing CDT. Zijn verhaal laat mooi zien hoe belangrijk passie en ambitie zijn voor het ontwikkelen van oplossingen die u echt verder helpen. 

Voordelen van de Conspect Datawarehouse Toolkit
  • Geen diepgaande ICT-kennis nodig
  • Binnen een paar uur operationeel
  • Lage ontwikkel- en onderhoudskosten
  • Lokale installatie niet nodig (webbased interface)
  • Intuïtieve visualisatie van configuratie-omgeving
Data vault datawarehouse
Creëer snel en eenvoudig een datawarehouse op basis van Data Vault. De techniek die we gekozen hebben voor het modelleren van uw datawarehouse is Data Vault. Dit is belangrijk als het wenselijk of zelfs wettelijk verplicht is om mutaties in uw bedrijfsgegevens te bewaren en inzichtelijk te maken. Met CDT is dit geen enkel probleem. 

Hoe ‘Self Service’ wilt u uw CDT hebben?   

De Conspect Datawarehouse Toolkit is een softwareproduct dat u ‘los’ kunt kopen. Het is gebruikersvriendelijke applicatie waarvoor u geen diepgaande ICT-kennis nodig heeft. In die zin is het een Self Service Business Intelligence oplossing. Natuurlijk helpen we u graag als u wél ondersteuning wilt. Het is maar net wat uw voorkeur heeft. Wij kunnen de implementatie verzorgen en het beheer overdragen aan uw IT-afdeling. Vind u het prettig om helemaal geen omkijken te hebben naar uw datawarehouse? Dan zorgen wij ervoor dat uw datawarehouse in topconditie blijft. U kunt zich dan helemaal richten op het maken van rapportages en analyses.  

Vraag een vrijblijvende demo aan
Bent u benieuwd hoe de CDT in de praktijk werkt en wat dit voor de kwaliteit van uw managementinformatie betekent? Wij laten het u graag zien tijdens een vrijblijvende demo. Natuurlijk zorgen wij er ook voor dat u aan tafel zit met techneuten en met mensen die inzicht hebben in uw business.         

Wilt u ook een vrijblijvende demo van de CDT? Laat ons u vandaag nog bellen om een afspraak te maken.